DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

VELKOMMEN

Til NITO-TEK

VVS Kurt Hansen Nyborg

er en del af Nito-tek A/S. NITO-TEK er et moderne el-firm​a som startede i 1986.​​ Firmaet udfører el-installationer for erhvervsdrivende, industrivirksomheder, det offentlige og private kunder.​​ NITO-TEK samler en masse dygtige fagfolk indenfor vores områder, og er derfor blevet en af landets mest anerkendte VVS-kæder med mange års erfaring. NITO-TEK drives til dagligt af Kurt Hansen, som overtog firmaet fra Leif Andersen tilbage i 1990. NITO-TEK er en seriøs samarbejdspartner, som har et ​godkendt sikkerheds- og kvalitetsstyringssystem, der sikrer en funktionel og lovlig installation.​​

Vores ansatte er ansvarlige og professionelle, og er parate til at hjælpe med både små og store opgaver indenfor VVS. Vi beskæftiger fra 7 til 15 medarbejdere, afhængigt af sæsonudsving. Vi har desuden lærlinge ansat.

Vi dækker en bred vifte af kunder

Hos VVS Kurt Hansen har vi mange forskellige kunder. Vi har døgnservice, og er aldrig langt fra vores kunder. Vi har ca. 2000 faste kunder, som vi løbende yder service for – men bare rolig, vi har også plads til dig.

Totalløsninger til badeværelser

Går du med tanker om nyt badeværelse, så kontakt os. Vi laver totalløsninger hvor vi tegner badeværelser. Vi koordinerer gerne samarbejdet med tømrer-, murer og elektrikerfirmaer, hvis kunden ønsker en totalløsning. Dermed undgår du alt bøvlet omkring dit nye badeværelse. Du skal blot komme med dine ønsker og ideer til hvordan dit nye drømmebadeværelse skal være – så gør vi ideerne til virkelighed!

Hvad koster en VVS-teknikker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi for eksempel kan gennemgå fordelene ved naturgasfyring.

Du kan ringe til os på telefon +45 24 24 24 24, eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.