VVS-Løsninger i top kvalitet

Din lokale VVS i Nyborg

Hos VVS Kurt Hansen udfører vi autoriseret VVS-arbejde for både private, erhverv og boligforeninger. Alle vores VVS-installatører er engagerede og professionelle – og vi er parate til at hjælpe dig med enhver VVS-opgave.

Vi løser alle former for VVS-opgaver – store som små, f.eks.:

  • Modernisering/renovering af badeværelser og bryggers
  • Nye komplette badeværelser/bademiljøer
  • Alt i vand-, varme og sanitetsinstallationer
  • Alt inden for blik: Tagrender, nedløb, inddækninger, kviste og facader
  • Renoveringer af fyrrum
  • Kedelarbejde – herunder udskiftning

Vi sørger altid for at kombinere højt serviceniveau med kvalitet. Gennem præcis arbejdsudførelse og tilrettelæggelse løser vi VVS-opgaverne på en effektiv måde for alle.

Bred vifte af varmeanlæg

Vi udfører rådgivning, installation og servicering af alle former for varmeanlæg og varmeinstallationer. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst mulig. Vi kan alt i kedeludskiftninger, sol- og jordvarme, varmeautomatik og meget mere.

Og vil du, efter vores rådgivning og snak vedrørende energiforbedringer, i gang med at høste gode energibesparelser, så kan vi levere den komplette tekniske løsning.

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Alt indenfor badeværelser

Vi tilbyder totalløsninger inden for installation af nye badeværelser, bryggers og boligindretning generelt. Det kan være alt fra opsætning af håndvaske og toilet til fliser og afløb. Skal du udskifte dine armaturer/vandhaner (også kaldet blandingsbatteri) – så få et professionelt råd om kvaliteten hos os.

Der findes utallige valgmuligheder: Sjove, praktiske, moderne, gammeldags, designet af hippe designere – for slet ikke at tale om farverne: Blank krom, mat krom, stål, messing, guld – endog juvelbesatte, samt alle regnbuens farver.

Det praktiske bryggers

Vi udfører installation og servicering af kedler, varmeinstallationer, varmtvandsbeholdere, vaskemaskiner & tørretumblere.

En ombygning, renovering eller udvidelse af et bryggers kan være et uoverskueligt projekt. Her kan det samtidig være svært at danne sig det fulde overblik over samtlige muligheder, som netop dit bryggers kan tilbyde dig. Lad VVS Kurt Hansen være din professionelle samarbejdspartner, og sammen skaber vi dit drømmebryggers, som er tilrettelagt efter netop din husstands behov.

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Vi står samtidig til rådighed til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål.

Book et Energitjek

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Book et Energitjek

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Husets samlingspunkt – køkkenet

Vi tilbyder totale køkkenløsninger, hvor vi styrer processen fra A til Z. Vi yder også traditionel VVS-service som f.eks. utætte/tilstoppede afløb og dryppende vandhaner.

Når man skal renovere et køkken, kræver det en faglært arbejder der leverer et veludført stykke arbejde og en seriøs og detaljeret planlægningsproces. Denne proces starter allerede i den tidlige inspirationsfase, hvor man skal vælge sine køkkeninstallationer: Komfur, køleskab, materialer til køkkenet og andre køkkenelementer. Denne indledende fase er essentiel, da den bygger hele fundamentet for den videre renovering af køkkenet. Når du vælger VVS Kurt Hansen, kan du være sikker på, at vi gør alt for at levere det bedst mulige køkken for dig, som er indrettet efter dine behov. Kontakt os allerede i dag, og se hvad vi kan gøre for dig.

VVS Kurt Hansen er din professionelle samarbejdspartner, og sikrer dig, at projektet bliver leveret til rette tid, i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris.

VVS-service af højeste kvalitet

Når der opstår problemer med VVS-installationer skal de typisk repareres hurtigt. Derfor tilbyder vi dag-til-dag VVS-service på samtlige VVS-installationer i Nyborg, Ørbæk, Frørup, Ullerslev, Langeskov, Aunslev, Bovense og Kerteminde.

Har du en vandhane som drypper eller et toilet der løber, så kontakt VVS Kurt Hansen – så står vi klar til at løse dit VVS-problem hurtigst muligt. Har du ikke et akut problem men planlægger en større renovering af din bolig eller virksomhed, så tag os med på råd fra starten. Vi kan vejlede og inspirere til at skabe de mest optimale VVS-løsninger til netop din bolig.

Hvad koster en VVS-mand i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi for eksempel kan gennemgå fordelene ved naturgasfyring.

Du kan ringe til os på telefon +45 24 24 24 24, eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.